Wij hebben decenia ervaring in de motorbranche en we zijn dus bewust waarin we instapten toen we de overeenkomst met GPR aangingen. GPR draait al meer dan 40 jaar mee als het gaat om de productie van eindstukken en complete uitlaat systemen. Het in Italië gevestigde bedrijf GPR heeft haar activiteiten de laatste twee decennia steeds meer gefocust op de bouw van uitlaatsystemen voor motoren. Doordat het bedrijf veel ervaring heeft in de metaalverwerking, verwerken ze naast roestvrijstaal ook andere hoogwaardige materialen zoals titanium, carbon en inconel op de mooist mogelijke manieren. GPR uitlaten worden ook internationaal gebruikt door vele raceteams. Tevens in de koningsklasse van de wegrace, de MotoGP,  zijn de GPR uitaten al ingezet, waaronder Casey Stoner de perfectie van GPR heeft mogen ervaren. De ervaring die is opgedaan in de wegrace is 1 op 1 overgenomen in de productie. U heeft de mogelijkheid te kiezen uit diverse versies van verschillende GPR dempers. Bekijk op deze site wat er beschikbaar is voor uw type motor.


Een nieuw uitlaatsysteem aanschaffen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Middels het menu aan de linkerkant kunt u uw merk selecteren. Vervolgens kunt u uw model selecteren. Mocht uw type of jaartal er niet tussen staan? Neem dan contact met ons op via info@motoruitlaat.eu. GPR ontwikkelt continue nieuwe systemen (ook voor de oudere modellen) waardoor het mogelijk is dat er toch een systeem beschikbaar is voor uw model.

Vanwege het grote aanbod van meer dan 5000 verschillende modellen kan er geen voorraad worden aangehouden. De uitlaat zal in de meeste gevallen speciaal voor u worden gefabriceerd.

Trade & Traffic b.v. importeert al vanaf 1994 scooters, bromfietsen en motoren uit diverse landen. Steeds zijn wij op zoek naar interessante mobiliteit  producten waarmee we ons onderscheiden in de markt. Met GPR motor uitlaten leveren wij een onderscheidend product in de motormarkt. De samenwerking met GPR is een weloverwogen besluit gezien de vele ontwikkeling en ervaring die het Italiaanse merk heeft in de motorindustrie.
Hierdoor kan de levertijd 10 tot 15 werkdagen bedragen!