Furore lijn


De nieuwe Furore 2014 collectie is het resultaat van het nieuwe GPR CNC technologie centrum, wat  het resultaat is van grote investeringen gedurende 2013. GPR is hierdoor in staat om volledig ergal bochten, dempers en db-killers te maken. Centimale assemblage precisie, extreem licht en een geweldige uitstraling zijn de meest aansprekende voordelen van de nieuwe Furore lijn. De lijn is beschikbaar met Europese homologatie voor weggebruik, met een dubbele verwijderbare db-killer voor enkel race gebruik.
Albus Ceramic
GPR heeft in haar assortiment een wel heel speciale uitlaat opgenomen. De Albus Ceramic is geheel wit, iets wat nog niet eerder is gezien op het gebied van motor uitlaten. De Albus Ceramic wordt, net als alle andere uitlaten binnen het GPR assortiment, met de hand gemaakt. Hierdoor behoort een specifieke wens, zoals een mix van witte en zwarte delen, tot de mogelijkheden. De uitlaat is gemaakt van wit albino aluminium met keramische behandeling die bijdraagt aan de vermindering van vibratie en het verhogen van de maximale temperatuur. De Albus Ceramic bevat onder andere de volgende eigenschappen:
  • De mapping van de motor hoeft niet worden aangepast indien gebruikt in gehomologeerde configuratie.
  • Link pijp, beugels, bouten, moeren en instructieboekje zijn inbegrepen om de installatie te vergemakkelijken.
  • Gemiddelde gewicht van de uitlaat ligt rond de 1,75KG.
  • Ontwikkeld mede door opgedane ervaringen in de MotoGP en Superbike.
  • Bevat verwijderbare DB-killer voor race gebruik.
De GPR Albus Ceramic is vanaf heden te bestellen.

De Furore Nero is een van de nieuwste modellen uit het assortiment van GPR. Bevat een roestvrijstalen verdeelstuk. Demper is voorzien van een zwarte coating. Roestvrijstalen huls. Bevat verwijderbare DB demper. Klem met rubberen support. EC goedgekeurd. Bijgeleverd zijn alle benodigde onderdelen en beugels om de installatie te bevorderen. De montage is eenvoudig door de perfecte pasvorm. 

De Furore carbon look, de naam zegt het al, gekenmerkt door de carbon uitstraling. Roestvrijstalen verdeelstuk. Roestvrijstalen huls. Bevat verwijderbare DB demper. Klem met rubberen support. EC goedgekeurd. Bijgeleverd zijn alle benodigde onderdelen en beugels om de installatie te bevorderen. De montage is eenvoudig door de perfecte pasvorm. 

Tiburon lijn

De nieuwe Tiburon collectie is voor het 2014 seizoen voorzien van een compleet nieuwe uitstraling. De schitterende eindkap is aangepast en is nu uitgerust met een verwijderbare db-killer. Door de nieuwe vorm behoudt de Tiburon lijn haar attractieve uitstraling, maar belangrijker nog, het zorgt ervoor dat de Tiburon lijn ook perfect past op motorfietsen met zijdelingse uitlaat. . De Tiburon lijn is leverbaar in drie verschillende uitvoeringen: roestvrijstaal, poppy of titanium. De lijn is beschikbaar met Europese homologatie voor weggebruik, met een dubbele verwijderbare db-killer voor enkel race gebruik.

Ergal uitlaat en verdeelstuk met zwarte coating. Bijgeleverd zijn alle nodige hulpstukken en beugels om de installatie van de uitlaat te vergemakkelijken. Bevat verwijderbare DB-killer.

Ergal demper eindstuk en verdeelstuk. Roestvrijstalen demper. Carbon uiterlijk. Bijgeleverd zijn alle nodige hulpstukken en beugels om de installatie van de uitlaat te vergemakkelijken. Bevat verwijderbare DB-killer.

Deze demper is gemaakt van titanium met een gelamineerde carbon look eindkap. Het wordt geleverd zonder DB-killer, aangezien de EC licentie was toegekend zonder het gebruik ervan. Alle benodigde componenten voor het assembleren zijn inbegrepen bij de levering (zoals klemmen, veren en dergelijke). Door de perfecte pasvorm is de installatie van de demper zeer eenvoudig. 

GrandPrix Evolution lijn

De GrandPrix Evolution lijn is tot stand gekomen mede door de ervaringen die GPR heeft opgedaan in de MotoGP. In het bijzonder gedurende de jaren met LCR Honda waar rijders als Lucio Cecchinello en Casey Stoner voor uitkwamen is veel ervaring opgedaan omtrent de vorm en materialen. De lijn bevat een mix van diverse materialen als ergal en titanium en bevat een dubbele db-killer in de kegelvormige eindkap.
GPE Poppy
GPE Titanium
GPE Inox
Deeptone Inox 

De Deeptone titanium versie heft een kegelvormige vorm en heeft zijn roots in de wegrace. Zoals alle uitlaten uit het GPR assortiment, valt de Deeptone titanium onder de EC normen.  De Deeptone is voorzien van een verwijderbare DB-killer. 
Deeptone Carbon

Door verfijnde laser technologie is de uitlaat tot in detail op maat gesneden. Volledig gelast zonder popnagels. De Deeptone carbon versie heft een kegelvormige vorm en heeft zijn roots uit de wegrace. Zoals alle uitlaten uit het GPR assortiment, valt de Deeptone Carbon onder de EC normen.  De Deeptone is voorzien van een verwijderbare DB-killer. 

 
Sportcan Speed Inox

De Sportcan Speed Inox is gemaakt van roestvrijstaal en is voorzien van een zwarte coating. De ergal eindkap heeft een witte carbon look. De uitlaat is voorzien van een verwijderbare DB reductor. 

De Powercone lijn

De Powercone lijn representeert de beste Italiaanse kwaliteitsproductie in het assortiment van GPR. De Powercone lijn is beschikbaar in full carbon of roestvrijstalen uitvoering. De reeks is toegewijd aan de voornaamste super sport en naked motorfietsen. De full carbon versie is de lichtste gehomologeerde uitlaat systeem in de markt met een gewicht van slechts 1,5 KG. De roestvrijstalen versie bevat mooie TIG lasnaden. Het is een mooie replica van de MotoGP applicaties maar dan voor gebruik op de weg!

Powercone Carbon
Fast Can Inox
Powercross

De Powercross uitvoering is afgeleid van de Powercone lijn en is ontwikkeld gedurende 2013 en verder verbeterd voor het nieuwe seizoen. De powercross is opgedragen aan de enduro en cross wereld. GPR levert slip-on kits of volledige systemen met een geweldige race uitstraling. Gemaakt van roestvrijstaal met strak uitziende handgemaakte TIG lasnaden. 
Trevale Inox
Carbon Oval
Titanium Oval