RETOUREN
In het kort:
  • 14 dagen Retour recht bij ongebruikte en onbeschadigde goederen.
  • Eenvoudig retourformulier in je order
  • De verzendkosten van het terugsturen kunnen we niet vergoeden 
 
Retourneren & Ruilen
Defecte items
Mocht er schade aan het product ontstaan die veroorzaakt is door de klant, doordat er meer met een product gedaan is dan het beoordelen hiervan, dan is de klant aansprakelijk voor de ontstane waardevermindering. Producten mogen gebruikt en beoordeeld worden op dezelfde manier als dat in een fysieke winkel gebeurt. De verzendkosten zullen vergoed worden indien het artikel foutief, incorrect of defect blijkt.

Heb je een defect artikel. Dit is heel vervelend. Met een kwaliteitscontrole voorafgaand aan de verzending proberen we dit te voorkomen. Als je onverhoopt toch een kapot of verkleurd product van ons hebt ontvangen, neem dan gelijk contact op met onze klantenservice via info@motoruitlaat.eu met de details van je aankoop. We sturen je dan een formulier wat je samen met je artikel terug moet sturen. Helaas kunnen we je retourzending zonder formulier niet in behandeling nemen.

Een artikel retour sturen
Indien er schade aan je ontvangen product is geconstateerd is het advies om eerst contact met Motoruitlaat.eu op te nemen via info@motoruitlaat.eu. Dit kan helpen bij het sneller verwerken van het artikel. Vervolgens kan je via onderstaande gegevens het artikel retourneren.

Stuur je pakket retour naar:
Trade & Traffic B.V.
8024 CB Zwolle
Eikenlaan 6
Nederland

Bewaar het retourbewijs goed dat je ontvangt.
De retourzending wordt binnen 30 dagen door ons verwerkt en op dat moment ontvang je een e-mail met daarin de bevestiging.

Het totaalbedrag inclusief eventuele verzendkosten zullen we zo snel mogelijk na ontbinding van de overeenkomst naar je terugstorten.

Bij een eventuele schade aan de retourzending heeft Motoruitlaat.eu de mogelijkheid om hiervoor kosten in rekening te brengen. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan dan heeft Motoruitlaat.eu de mogelijkheid om dit in waardevermindering te brengen.